Itself Tools
itselftools
Jamba Juice pranë meje

Jamba Juice Pranë Meje

Jamba Juice afër vendndodhjes tuaj aktuale? Zbuloni me lehtësi të gjitha vendet për të ngrënë, për të pirë dhe për të blerë ushqim rreth jush.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Klikoni për të ndarë vendndodhjen tuaj dhe për të gjetur disa Jamba Juice pranë jush

Gjeni të gjitha vendet për të ngrënë, kafenetë dhe dyqanet e ushqimit pranë jush (brenda 1000 metrave nga vendndodhja juaj aktuale)

Gjeni vende të veçanta për të ngrënë pranë jush dhe më larg

Llojet e dietës


Enët dhe pijet e njohura


Ushqimet e njohura botërore


Zinxhirët më të njohur të ushqimit të shpejtë


Zinxhirët e ushqimit të shpejtë

Veçori imazhin e seksionit

Features

Asnjë instalim softueri

Asnjë instalim softueri

Ky mjet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj

Falas për t'u përdorur

Falas për t'u përdorur

Është falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Ushqimi Pranë Meje është një mjet online që funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues ueb, duke përfshirë telefonat celularë, tabletët dhe kompjuterët desktop

E sigurt

E sigurt

Ndjehuni të sigurt për të dhënë lejet për të hyrë në burimet e kërkuara në pajisjen tuaj, këto burime nuk përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveçse të deklaruar

Prezantimi

Ushqimi pranë meje është një mjet online që ju lejon të zbuloni restorante, kafene dhe dyqane ushqimore përreth jush, kudo që të jeni.

Me një klikim të thjeshtë ose mund të gjeni të gjitha restorantet, kafenetë dhe dyqanet e ushqimit në afërsi (brenda 1000 metrave nga pozicioni juaj aktual), ose të gjeni vende të veçanta për të ngrënë ushqimin tuaj të preferuar.

Ju lehtë mund të filtroni vendet që nuk janë aktualisht të hapura dhe të merrni udhëzime për vendin që keni zgjedhur, si dhe faqen e tyre të internetit dhe numrin e telefonit.

Me disa klikime, ju jeni në rrugën drejt ushqimit tuaj të ardhshëm të shpejtë ose zbulimit të kuzhinës.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb