Itself Tools
itselftools
Panganan cedhak aku

Panganan Cedhak Aku

Temokake kabeh panggonan sing bisa dipangan, kafe lan toko panganan ing sekitar lokasi sampeyan saiki

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Temokake kabeh papan kanggo mangan, kafe lan toko panganan ing cedhak sampeyan (udakara 1000 meter saka lokasi sampeyan saiki)

Temokake papan sing bisa dipangan ing sacedhake sampeyan lan luwih adoh

Jinis panganan


Piring lan ombenan populer


Panganan paling populer ing donya


Rantai panganan cepet sing paling populer


Rantai panganan cepet

Gambar bagean fitur

Fitur

Ora ana instalasi piranti lunak

Ora ana instalasi piranti lunak

Alat iki adhedhasar browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal ing piranti sampeyan

Gratis digunakake

Gratis digunakake

Gratis, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan

Kabeh piranti didhukung

Kabeh piranti didhukung

Panganan Cedhak Aku minangka alat online sing bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe browser web kalebu ponsel, tablet lan komputer desktop.

Aman

Aman

Rasa aman menehi ijin kanggo ngakses sumber daya sing dibutuhake ing piranti sampeyan, sumber daya kasebut ora digunakake kanggo maksud apa wae kajaba sing wis kasebut.

Pambuka

Panganan cedhak kula minangka alat online sing ngidini sampeyan nemokake restoran, kafe, lan toko panganan ing sekitar sampeyan, ing endi wae.

Kanthi klik klik, sampeyan bisa nemokake kabeh restoran, kafe lan toko panganan ing jarak sing cedhak (sajrone 1000 meter saka posisi sampeyan saiki), utawa golek papan tartamtu kanggo mangan panganan favorit sampeyan.

Sampeyan bisa kanthi gampang nyaring panggonan sing saiki ora mbukak lan entuk arah menyang papan sing sampeyan pilih, uga situs web lan nomer telpon.

Ing sawetara klik, sampeyan arep menyang panganan cepet sabanjure utawa nemokake kuliner.

Gambar bagean aplikasi web